NEFF velger Delta

NEFF velger Delta

Kjære kommende medlem, følger og kollega!

Norsk Ernæringsfaglig Forening (NEFF) har i dag inngått en avtale med arbeidstakerorganisasjonen Delta. Dette gleder vi oss over og ser frem til et godt samarbeid for å løfte vår kompetanse og yrkesgruppe videre.

Slik det fremkommer via samtlige av våre digitale kanaler opphørte vårt samarbeid med Fagforbundet 31.12.2018. Her gjør vi rede for opphøret av samarbeidet.

Vi har informert alle våre registrerte medlemmer per 01.11.2018 om opphøret av samarbeidet. Vi regner med, og forventer, at Fagforbundet har gjort det samme. Oppsummert er det slik at de som etter 31.12.2018 fremdeles er medlemmer av Fagforbundet, ikke innehar faglig organisering via NEFF.

Ønsker du et faglig og organisasjonelt tilbud via NEFF, kan du melde deg inn NEFF i Delta her.

Dersom du er tidligere NEFF medlem (innmeldt før 31.12.2018), må du selv melde deg ut av Fagforbundet.

Vi har omgående fått en bærekraftig modell i Delta og vil bygge videre på denne for å gi deg et optimalt organisasjonstilbud. Vi drar med oss gode erfaringer fra de forhenværende år som organisasjonstilbydere, og vil nå iverksette ytterligere tiltak for en økt anerkjennelse av vårt fag.

Det er gledelig at vi nå igjen kan fokusere på dere medlemmer og vår felles fremtid – ikke fortid! Vi vil omgående starte vår «normale» aktivitet igjen, og oppfordrer deg med bachelor- og/eller mastergrad i ernæring til å melde deg inn. Sammen er vi sterkere! Det kan ikke sies ofte nok.

Utover informasjonen du som medlem mottar av Delta og NEFF på vår nye nettside, kan du også følge oss på sosiale medier. Du finner oss på

                     

 

2019-02-15T23:12:11+00:00

About the Author:

Leave A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.