Om NEFF

Om NEFF 2019-02-16T00:22:59+00:00

Velkommen til Norsk Ernæringsfaglig Forening NEFF

Vi er en forening for personer med bachelor og/eller master i ernæring. NEFF arbeider for økt anerkjennelse for vår ernæringskompetanse i samfunnet, samt søker å stimulere til bedre arbeidsvilkår for våre medlemmer. Dette gjør vi blant annet via politisk påvirkningsarbeid, samarbeidsprosjekter med eksterne og opplysningsarbeid.

I tillegg har NEFF som formål å skape en faglig og sosial arena, og en trygghet etter endt studie.

NEFF  jobber kontinuerlig for å kunne tilby våre medlemmer best mulig organisasjonstilbud. Frem til 31.12.2018 var NEFF en del av Fagforbundet. Per 15.02.2019 er NEFF en del av arbeidstakerorganisasjonen Delta. Her finner du våre nye nettsider og kan melde deg inn i NEFF i Delta.

Møt vårt styre

Bak skjermene er det vi som jobber for å fremme din sak.

Michaela Getz
Michaela GetzStyreleder
Michaela Getz har en bachelorgrad i ernæring og har i tillegg studert arbeid- og organisasjonspsykologi. Hun har lang erfaring innen selvstendig næringsvirksomhet, ernæringsveiledning i privat og offentlig sektor, samt politisk og organisasjonellt arbeid. Hun er nylig ferdig som prosjektleder i Fagforbundet.
Caroline Mydland
Caroline MydlandNestleder
Caroline Mydland har en bachelorgrad i ernæring og mastergrad i folkehelsevitenskap. Hun har tidligere jobbet som folkehelserådgiver innenfor velferdsteknologi og i EAT initiative og jobber nå som folkehelserådgiver i Tønsberg kommune.
Cathrine Kolve
Cathrine KolveSekretær
I permisjon.

Cathrine Kolve har en bachelorgrad i ernæring og en mastergrad i samfunnsernæring fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Hun jobber i dag som kostholds- og organisasjonsrådgiver i Diabetesforbundet.

Eilin Lundekvam By
Eilin Lundekvam ByStyremedlem
Eilin Lundekvam By har en bachelor- og mastergrad i samfunnsernæring fra Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) og jobber som ernæringsfaglig rådgiver hos MatPrat.

Ansvarsområder: sosiale medier og kommunikasjon.

Camilla Syversen
Camilla SyversenStyremedlem
I permisjon.

Camilla Syversen har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og jobber som kostholdsansvarlig ved Toppidrettsgymnaset i Telemark.

Helene Kongerud
Helene KongerudStudentrepresentant
Helene Kongerud studerer samfunnsernæring ved Høgskolen i Oslo og Akershus.
Janne Thuve
Janne ThuveStudentrepresentant
Janne Thuve tar for tiden en MSc i Helsevitenskap ved UiS og har tidligere studert ernæringsfysiologi ved Atlantis Medisinske Høyskole. Hun har spesiell interesse for forebyggende helse.
Rianne van den Brink
Rianne van den BrinkStudentrepresentant
Rianne van den Brink har en bachelorgrad i Human Resource Management fra Høyskolen Avans i ‘s-Hertogenbosch i Nederland. Hun studerer nå ernæring ved Bjørknes Høyskole i Oslo.

Vil du gjerne komme i kontakt med oss?

Kontakt oss